نصب وردپرس روی سی پنل پرینت

  • 5

وردپرس
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای سایت است که می توان به صورت کاملا رایگان آن را نصب و راه اندازی کرد.
با توجه به قدرت و ظرفیت بالای هسته ی وردپرس، امروزه از آن برای انواع سایت ها مانند خبری، پورتالی، فروشگاهی، هاستینگ و … مورد استفاده قرار می گیرد و سرویس دهی بسیار خوبی دارد.
پلاگین های این سیستم میتوان گفت کامل و روز به روز نیز در حال گسترش است.
یکی از مهم ترین اصلی که دروردپرس وجود دارد، متن باز “open source” بودن این سیستم است که بسیار مورد توجه برنامه نویسان و توسعه دهندگان قرار دارد. زیرا که به راحتی قابل ویرایش و تغییر است.
نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس بر روی سی پنل
برای شروع کار ابتدا باید آخرین نسخه از ورد پرس فارسی را دریافت کنیم. (سیستم وردپرس از سایت مرجع “wordpress.org”، قدرت می گیرد و به صورت زبان اصلی در این سایت موجود است).اما میتوانید از سایت https://fa.wordpress.org/ نسخه ی فارسی آنرا دانلود کنید.
پس از دریافت آخرین نسخه از وردپرس به هاست خریداری شده مراجعه می کنیم! برای وارد شدن به هاست می توانید آدرس مشخص سایت خود را وارد کرده و در انتها با یک اسلش “Cpanel” را وارد کنید برای مثال “www.example.com/cpanel “.پس از وارد کردن آدرس، صفحه ای را ملاحظه می کنید که باید در آن نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید. این اطلاعات بعداز خرید هاست، توسط هاستینگ در اختیار شما قرار داده می شود.
بعد از وارد کردن اطلاعات صحیح، به محیط سی پنل وارد می شویم.ستون سمت چپ اطلاعات هاست را مشخص می کند و ستون گسترده ی سمت راست دارای چند جعبه است که داخل هر کدام بخش های متعددی برای فعالیت ها موجود است.
به جعبه ی “files” مراجعه کرده و بر روی گزینه ی “File manager” کلیک کنید تا وارد آن شویم.

وارد بخشی شدیم که وردپرس را می توانیم در آن بارگذاری کنیم. در اینجا ستون سمت چپ، مسیر ها را مشخص می کند. همانطور که ملاحظه می کنید ما در مسیر “public_html” قرار داریم و باید فایل وردپرس خود را در اینجا آپلود کنیم پس بر روی گزینه ی upload کلیک کنید.
بعد از وارد شدن در صفحه جدید روی گزینه ی Browse کلیک کنید تا فایل فشرده ی وردپرس را که در ابتدا دانلود کردید انتخاب کنید ( فرقی بین zip و gz.tar نیست )
فایل بارگذاری میشود و باید تا انتهای بارگذاری صبر کنیم.upload
بعد از اینکه از آپلود کامل وردپرس فارسی اطمینان حاصل کردید به “File Manager” بازگردید حال باید فایل فشرده را مشاهده کنید اگر که مشاهده نمیکنید گزینه Reload را بزنید تا مشاهده شود.
extract
سپس بر روی آن راست کلیک نمایید و Extract را انتخاب کنید و یا روی آن کلیک کنید و از منوی بالای صفحه گزینه ی Extract را بزنید.
ex
پس از خارج شدن از حالت فشرده، پوشه ای با عنوان wordpress در اینجا مشاهده می شود. از اینجا به بعد دو مسیر قابل مشاهده است
1- اگر تنظیمات را داخل پوشه ی wordpress انجام دهید، باید آدرس سایت خود را به صورت http://example.com/wordpress بزنید تا سایت نمایش داده شود.
۲- برای اینکه آدرس سایت بدون وردپرس نمایش داده شود باید اطلاعات داخل پوشه ی wordpress را به روت اصلی هاست یعنی public_htmlانتقال دهید.
 

ما هم اطلاعات را به شاخه ی اصلی انتقال خواهیم داد. پس داخل پوشه ی wordpress می شویم و تمامی فایل ها و پوشه های داخل آن را انتخاب می کنیم. برای اینکار بر روی گزینه ی select all از بالای صفحه کلیک کنید. پس از انتخاب شدن تمامی فایل ها و فولدر ها، بر روی گزینه ی Move file از بالای صفحه کلیک کنید.
در پنجره ای که باز می شود آدرس مسیر ظاهر خواهد شد، “wordpress” را از انتهای آن برداشته و بر روی گزینه ی move files کلیک کنید تا تمامی فایل های شما به “public_html “منتقل شود.
در حال حاضر اگر به “public_html” مراجعه کنید تمامی فایل ها و فولدرهای وردپرس را در آن ملاحظه میکنید. تا اینجا مرحله ی بارگذاری درست را با هم انجام دادیم.
نوبت ساختن دیتابیس یا همان پایگاه داده می رسد. پایگاه داده حکم مغز سایت را دارد و همانطور که بر روی مغر انسان شیار های مختلفی قرار میگیرد در پایگاه داده یا دیتابیس هم به ازای هر قسمت و اطلاعات، جدولی قرار میگیرد که وظیفه نگهداری از اطلاعات وارد شده در سایت شما را بر عهده دارد.
آموزش ساختن دیتابیس یا پایگاه داده
مجددا به صفحه ی اصلی سی پنل مراجعه می کنیم و از جعبه ی database بر روی گزینه ی “MySQL Databases” کلیک میکنیم.
وارد محیطی برای ایجاد نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور می شویم. با هم یک پایگاه داده ایجاد می کنیم.
در مرحله ی اول نام پایگاه داده مورد نظر را وارد کرده و سپس بر روی گزینه ی ایجاد پایگاه داده کلیک می کنیم. اگرنام دیتابیس ایجاد نشود بقیه ی موارد را نمیتوان تعیین کرد.
db

نام پایگاه داده ی شما ایجاد شده و در واقع الان یک پایگاه داده دارید که می خواهید به آن نام کاربری و پسوردی نسبت دهید.
پس از ورود این موارد، اکانت دیتابیس هم ایجاد خواهد شد. حال برای افزودن این کاربری جدید به پایگاه داده باید بر روی گزینه ی add در قسمت “Add a User to a Database” کلیک نمایید.
usr
در پنجره ای که باز می شود تمامی موارد را علامت بزنید که به پایگاه داده ی شما اضافه شود و دسترسی های لازم داده شود و سپس بر روی گزینه ی “make changes” کلیک کنید.
mchng
تا اینجای کار پایگاه داده ی سایت را هم ساختیم و حال باید به سراغ وارد کردن اطلاعات پایگاه داده در وردپرس رفته و آن را نصب کنیم.
اگر با باز کردن آدرس سایت، با پیغامی مواجه می‌شوید که پرونده‌ی wp-config.php موجود نیست روی ساختن پرونده‌ی پیکربندی کلیک کنید تا به راحتی ایجاد شود.
cnfg

یک پیغام در این مرحله نشان داده می‌شود که در مورد اطلاعات مورد نیاز است که باید در این مرحله وارد کنید.
اطلاعات خواسته شده را با توجه مشخصات پایگاه‌داده که ایجاد کردید در فرم پر کنید و بعد از کلیک بر روی گزینه ی بفرست کلیک کنید تا مراحل اصلی نصب شروع شود.
حال اطلاعات سایت خود را در فرم وارد کنید فقط توجه کنید که شناسه (نام کاربری ) را admin نگذارید که به راحتی توسط هکرها حدس زده شود!
پس از تکمیل اطلاعات، بر روی دکمه “راه اندازی وردپرس” کلیک نمایید.
وردپرس شما نصب شده و هم اکنون می‌توانید از سایت وردپرسیتان لذت ببرید.

آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

« برگشت