تایخچه دامنه

دامنه‌ها به عنوان آدرس‌های اینترنتی وبسایت‌ها می‌توانند به نحوه چگونگی ثبت دامنه ، پیدایش و توسعه این شناسه‌ها برای وبسایت‌ها بسیاری از اطلاعات را فراهم آورند. این مقاله به تاریخچه دامنه، ساختار آن، و فرآیند انتخاب دامنه از میان گزینه‌های مختلف می‌پردازد.

بخش اول: تاریخچه دامنه‌ها تاریخچه دامنه‌ها به دهه ۱۹۶۰ برمی‌گردد، زمانی که ایده‌های اولیه ایجاد زیردامنه‌ها و راه حل‌های مشابه مطرح شد. اما پس از تأسیس اینترنت و ایجاد سیستم DNS (سیستم نام دامنه) در دهه ۱۹۸۰، ساختار فعلی دامنه‌ها شکل گرفت.

بخش دوم: ساختار دامنه‌ها دامنه‌ها از ساختار سلسله مراتبی تشکیل شده‌اند که به عنوان “دامنه پایین‌تر” و “دامنه بالاتر” شناخته می‌شوند. دامنه پایین‌تر یا Subdomain نقطه‌ای اضافی پس از دامنه بالاتر اضافه می‌کند و در واقع نشان‌دهنده بخشی از سایت یا خدمت خاصی است. به عنوان مثال، “blog.example.com” که “blog” زیردامنه است.

بخش سوم: فرآیند انتخاب دامنه

  1. تعیین هدف و مخاطب: ابتدا باید هدف و مخاطبان خود را تعیین کنید. آیا وبسایت شما تجاری، آموزشی، شخصی یا دیگر نوعی محتوا را ارائه می‌دهد؟
  2. انتخاب نام دامنه مناسب: نام دامنه باید مرتبط، قابل یادآوری و منحصربفرد باشد. انتخاب نام کوتاه و شیرین کمک به بهبود قابلیت یادآوری دارد.
  3. پسوند دامنه: پسوند دامنه نیز تأثیری در تعیین موضوع و نوع وبسایت دارد. پسوندهای مختلف مثل .com، .net، .org و … وجود دارند که هرکدام مخصوصیت‌های خود را دارند.
  4. بررسی در دسترس بودن: بعد از انتخاب نام دامنه، باید بررسی کنید که آیا آن در دسترس است یا خیر. ابزارهای جستجوی دامنه می‌توانند در این مرحله به کمک شما بیایند.

نتیجه‌گیری: پیدایش دامنه‌ها تاریخچه جالبی دارد و از دهه‌ها قبل تا به امروز، تکامل‌های بسیاری را تجربه کرده است. ساختار سلسله مراتبی دامنه‌ها و فرآیند انتخاب یک دامنه مناسب برای وبسایت، نقش مهمی در تعیین شناساگری و موفقیت آن ایفا می‌کند

برای ثبت دامنه دلخواه خود در آفاق هاست کلیک کنید

منابع: ویکی پدیا انگلیسی

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram
3/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

ورود به ناحیه کاربری